PlayStation VR släpps 13 oktober

Pressmeddelande från Sony:
Under Sonys presskonferens på E3-mässan i Los Angeles bekräftades att PlayStation VR lanseras i Sverige den 13 oktober 2016. Samtidigt släpps även ett antal VR-titlar: Rigs, VR Worlds, Until Dawn: Rush of Blood, Super Stardust, Hustle Kings och Tumble VR.

– PlayStation VR är ett virtual reality system som tar spelupplevelsen till en ny nivå. Med lanseringen av PS VR på horisonten vill vi visa konsumenter att innovationskraften aldrig varit starkare hos PlayStation. Vi erbjuder unika upplevelser som tar tillvara på den fulla potentialen med VR, säger Jim Ryan, President på Sony Computer Entertainment Europe.

Andra kommande VR-titlar är Resident Evil 7, Batman: Arkham VR, Final Fantasy XV, Bound VR och Farpoint. Dessutom annonserades ett nytt spel i God of War-serien.
Etiketter: sony playstation

Nyhetsarkiv