Wayne’s Coffee lanserar SEQR i Sverige

Pressmeddelande från Seamless:
Seamless har via dotterbolaget SEQR tecknat avtal med Wayne´s Coffee. Avtalet innebär att Wayne´s Coffees kunder i Sverige kan använda SEQR för att betala med mobilen.

Wayne’s Coffee, som grundades 1994 i Sverige, är en av de ledande kafékedjorna i Norden. Närvaron är mycket stark i Sverige, Norge och Finland genom en kombination av egenägda kaféer, franchisetagare, och licensierade regionala partnerskap.

– Avtalet med Wayne´s Coffee kommer att erbjuda deras kunder att inom de närmaste månaderna ta del av de många fördelar som SEQR:s mobila betallösning erbjuder. Vår lösning är idealisk för snabbrörliga konsumentvaror då SEQR:s snabbhet och bekvämlighet ligger i linje med den urbana livsstilen genom att den gör köpupplevelsen snabbare och mer njutbar, säger Peter Fredell, koncernchef för Seamless.

SEQR har vuxit rejält sedan lanseringen i Sverige 2012 med ett allt större genomslag på hemmamarknaden. I dag går det att betala med SEQR på till exempel McDonald´s, Axfood och Jysk. Det går redan att betala med SEQR på flera tusen ställen – både i butik och på nätet. Antalet handlare som kommer att ta emot betalning med SEQR kommer att öka dramatiskt den här sommaren då NFC-tekniken - så kallad contactless - får ett allt större genomslag.

– Vi ser fram emot vårt samarbete med SEQR. Det ger våra gäster en möjlighet att få en ännu större kaféupplevelse genom ytterligare möjligheter att själv välja betalmedel. SEQR’s betallösning passar vår bransch och våra gäster perfekt, säger Mats Hörnell, vice VD på Wayne’s Coffee.

Om SEQR
SEQR gör det möjligt för alla som har en smartphone att betala i butik, restaurang, parkeringen och webben, skicka och ta emot pengar gratis, samla alla kvitton digitalt, ge mobilgåvor och ta del av erbjudanden direkt i mobilen. Allt kunden behöver göra är att med SEQR-appen skanna en QR-kod vid kassan och godkänna betalningen med sin PIN-kod. Snabbt, säkert och enkelt. SEQR är också anpassad för NFC-teknik. Den egenutvecklade tekniken gör det möjligt för handlaren att halvera sina transaktionskostnader jämfört med traditionella kortbetalningar. SEQR tillhandahålls av Seamless, en av världens ledande leverantörer av betalsystem för mobiltelefoner. Grundat 2001 och verksamt i 26 länder hanterar Seamless årligen över 3,7 miljarder transaktioner genom 575000 aktiva försäljningsställen. Det är Seamless egenutvecklade transaktionsplattform som utgör grunden för SEQR. 6200 handlare har valt SEQR och i Sverige kan du idag bland annat handla på Hemköp, Willys, Tempo, McDonald’s, Ur&Penn, MyWay, Webhallen och Apotek Hjärtat. SEQR är etablerat i Sverige, Finland, Rumänien, Belgien, Portugal, Nedeländerna, Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien, Storbritannien och USA.

Nyhetsarkiv