Com Hem utser ny chef för e-commerce

Pressmeddelande från Com Hem:
Com Hem har rekryterat Kulraj Salh, som för närvarande är chef för e-commerce på Sky TV i Storbritannien, att börja på Com Hem som Digital Director för e-commerce.

Kulraj har varit ansvarig för online-försäljning på Sky TV sedan 2012. Han har tidigare haft olika befattningar inom marknadsföring på Sky, och har lång erfarenhet inom både digital marknadsföring och försäljning till konsument inom media och telekom.

– Jag ser fram emot att börja på Com Hem och vara en del av den omvandling som företaget går igenom just nu, säger Kulraj Salh.

Kulraj kommer att ansluta Com Hem i juli 2016 och kommer att rapportera till Anders Nilsson, VD.

– Jag är oerhört glad över att vi har lyckats rekrytera en kandidat av Kulrajs kaliber till Com Hem. I vår ambition att förändra varumärket Com Hem kommer vår förmåga att skapa en digital upplevelse i världsklass att vara avgörande. Kulraj har unika kvalifikationer för att leda det arbetet, säger Jon James, COO på Com Hem.
Etiketter: com hem

Nyhetsarkiv