Bluetoothhögtalare med ett dygns speltid

Nya Beoplay A1 är den minsta Bluetooth-högtalaren från B&O PLAY. Det är den prisbelönta formgivaren Cecilie Manz som står för designen och modellen anges vara det perfekta valet för den som alltid är på språng.

– Vi lever på ett helt annat sätt med musiken i dag, och när det gäller val av högtalare är det många som värdesätter kvaliteter som elegans, enkelhet och flexibilitet. Högtalaren ska leverera kraftfullt och stort ljud till deras hem, vara lätt att använda och samtidigt fungera för ett aktivt liv, berättar Henrik Taudorf Lorensen, Corporate Vice President för B&O PLAY.

Beoplay A1 har ett kupolformat aluminiumchassi, för ett lätt och elegant uttryck, samtidigt som det skyddar tekniken inuti. Det finns inga knappar eller stift som sticker ut ur den ultrabärbara högtalaren, och Beoplay A1 anges vara tillräckligt robust för att klara små stötar i vardagen. Den levereras med en läderrem som gör den lätt att ta med överallt, fästa på ryggsäcken eller hänga upp i hemmet.

– Vi ville skapa en ultrabärbar högtalare som man instinktivt vill ta med sig. Högtalaren har en storlek och form som gör den perfekt att ta med sig, och kombinationen av kall aluminium, mjuk polymer och varmt läder gör att man vill lyfta upp den. Jag gillar att högtalarens rundade, cirkulära form mycket tydligt visar att ljudet är avsett att delas med andra, berättar formgivaren Cecilie Manz.

Beoplay A1 är 133 x 48mm stor och väger 600g, och inuti finns en aktiv tvåvägshögtalare med en kägelformad bas- och mellanregisterenhet av aluminium, en silk dome-diskant och DSP-filtrering för ett sprött, kraftigt och klart ljud.
Beoplay A1 har en inbyggd mikrofon så att man kan ta emot telefonsamtal.
Etiketter: b&o beoplay b&o play

Produktnyhetsarkiv