Netonnet Group förstärker styrelsen

Pressmeddelande från Netonnet Group:
Vid bolagsstämman i April valdes styrelseproffset Mengmeng Du in som ny ordinarie ledamot i Netonnet Groups styrelse.

Mengmeng Du, född 1980, har en civilingenjörsexamen inom datateknik från KTH och en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Hon är investerare och rådgivare till online startups, och har tidigare bland annat arbetat som operativ chef på Acast, Director Global Marketing Operations på Spotify och produktchef på Stardoll. Som 29-åring blev Mengmeng en av de yngsta någonsin att bli invald i ett börsbolag då hon 2010 gick in i Qliro Groups styrelse, vilket hon gick ur maj 2016. Hon är idag även styrelseledamot i Skandia och Filippa K, och har tidigare suttit i styrelsen för Skånska Byggvaror. Mengmeng är också ledamot i Nationella Innovationsrådet som leds av Statsministern.

– Netonnet Group är ett spännande bolag som verkar på en snabbt föränderlig marknad. Bolaget är i startgropen med att inleda den kanske största förändringsresan i bolagets historia, något jag ser stor potential i. Jag ser för egen del på Retail som utvecklande och utmanande och tar med mig all min erfarenhet, i synnerhet inom online, till NetOnNet. Det är med stor glädje som jag nu tar plats i Netonnet Groups styrelse där jag får bidra till NetOnNets fortsatta utveckling, säger Mengmeng Du, ny styrelseledamot Netonnet Group.

Utöver Mengmeng Du består styrelsen i Netonnet Group av Roland Vejdemo, Jon Abrahamsson, Pernilla Valfridsson och Johan Åberg - samtliga oberoende i förhållande till både bolaget och ledningen. Dessutom finns även Fabian Bengtsson och Martin Bengtsson med i styrelsen som ägarrepresentanter.

– Mengmeng Du har gjort sig känd för att vara vetgirig, drivande och idérik – egenskaper som passar vår styrelsegrupp ypperligt. Mengmeng Du’s erfarenhet av börsintroduktioner samt hennes digitala expertis kompletterar styrelsesammansättningen bra. Det ska bli riktigt intressant och spännande att fortsätta Netonnet Groups förändringsresa tillsammans med såväl Mengmeng Du som övriga styrelsemedlemmar, säger Roland Vejdemo, styrelseordförande Netonnet Group.
Etiketter: netonnet

Nyhetsarkiv