Flaggans färger på väggen bakom TV:n

Pressmeddelande från TP Vision:
Om du är intresserad av fotboll och äger en Philips Ambilight-TV, så kan du få en helt ny, spännande upplevelse under de kommande fotbollsmatcherna.

– Med appen för Philips Ambilight-TV kan du välja att visa Sveriges, eller ett annat lands flagga, på väggen bakom TV:n. Du kan dessutom att göra så att lagets färger svajar på väggen när laget gör mål, säger Pär Josefsson, produktchef på TP Vision, företaget bakom Philips TV.

Appen för Ambilight-TV kan laddas ner gratis och finns tillgänglig för både Android och iOS, surfplatta som mobil. Den är kompatibel med Philips Smart-TV med Ambilight från 2012 och senare.

Det finns ytterligare funktioner som skapar en ännu mer intensiv upplevelse framför TV:n. Slå på ”Cheer mode” för att skapa en dramatisk stämning som kopplar intensiteten hos det omgivande ljuset till din egna känslomässiga reaktion till dramat på fotbollsplanen.

Du kan visa rött och gult kort till de spelarna som du tycker förtjänar det. När matchen är över - och ditt lag naturligtvis har vunnit! - fira då segern med ett stort Ambilight-fyrverkeri!
Etiketter: philips tp vision

Nyhetsarkiv