Focus Nordic breddar med Lume Cube

Focus Nordic fortsätter att bredda sin portfölj med foto/video-tillbehör. Lume Cube som är ett nytt nytt varumärke för Norden och Baltikum, anges ha unika belysningslösningar för smartphones, kameror, GoPro och drönare.

Ljus är grunden för kvalité både när det gäller bilder och video, men fram till nu har det inte funnits någon riktigt smidig lösning för små actionkameror, drönare etcetera, berättar öretaget, och menar att Lume Cube därför är en efterlängtad nyhet för många, med sin mycket kompakta design.

Lume Cube anges vara den första produkten i sitt slag på marknaden och den skall ge helt nya möjligheter att ta bilder/video på platser och tider när det tidigare varit omöjligt.

Produkten är vattentät ned till 30 meters djup och kan styras från mobilen (Bluetooth) och Lume Cube App (iOS & Android). Den kan användas som extra blixt till mobiltelefoner (inbyggd slavfunktion) och är kompatibel med DJI Phantom 3 och Phantom 4 (alla modeller).

Ljusstyrkan (60° ljusspridning) är justerbar mellan 0-1500 lumen och färgtemperaturen är 6000 Kelvin (dagsljus). Den klarar över 30 minuters driftstid på full styrka och har en laddningstid på ungefär en timma.

Lume Cube finns i tre färger; grå, silver och svart samt i ett antal olika förpackningar, så som 2-pack, 4-pack och ett antal olika kit tillsammans med fästen för GoPro, drönare, smartphones med mera.

Lume Cube börjar levereras i juni.
Etiketter: focus nordic lume cube

Produktnyhetsarkiv