Epson stärker sin organisation

Pressmeddelande från Epson:
Epson stärker nu sin svenska organisation ytterligare med Maths Arvesjö som Business Sales Manager. Hans uppdrag är att driva försäljningen och öka kännedomen inom såväl skrivare som projektorer i Epsons sortiment för företag.
Maths har en gedigen bakgrund inom B2B och då främst inom printområdet då han arbetat som Partneransvarig och Säljchef på andra skrivarföretag på den svenska marknaden.

– Vi är mycket glada över rekryteringen av Maths och den erfarenheten som han har och kan bidra med. Epson har ett starkt fokus på Business Printing & Scanning och här kan Maths vara med och bygga från grunden. Vi har en oerhört stark produktportfölj som toppas med helt unika innovationer som kommer att förändra skrivarbranschen på sikt. Maths stora utmaning blir att kommunicera detta till marknaden och skapa framgångsrika samarbeten med strategiska partners, säger Vadim Couthon, Head of Sales B2B för Norden och Benelux.

– Epson är ett innovativt företag med gott rykte och mycket kvalitativa produkter. I portföljen finns produkter som kommer att förändra branschen och ger användarna möjlighet att bli mer miljövänliga. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att vidareutveckla kanalsamarbeten tillsammans med B2B-teamet och nå ut med det budskapet, säger Maths Arvesjö.

Maths började sin anställning 1 juni.
Etiketter: epson

Nyhetsarkiv