Elektroniska parkeringsskivor

Pressmeddelande från EET Europarts:
ParkOne kommer fortsättningsvis distribueras av EET Europarts i Skandinavien och på utvalda europeiska marknader.

Needit heter företaget som utvecklar och producerar de erkända ParkOne parkeringsskivorna. Företaget har per 1 juni tecknat distributionsavtal med EET Europarts, gällande Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien och Italien.

Needit är världsledande inom elektroniska parkeringsskivor och har utvecklat en rad olika produkter, inklusive design- och funktionsoptimerade ParkOne 2, klassikern ParkOne, den ekonomiska Park Lite, världens minsta Park Mini samt eleganta ParkOne exclusive.

En helt ny app som stödjer användandet av Needits elektroniska parkeringsskivor har lanserats i Danmark. Appen har tre huvudfunktioner: 1) att hitta lediga parkeringsplatser, 2) Att hitta tillbaka till bilen via Google Map route, om du har glömt vart du parkerade, och 3) att informera om när parkeringstiden löper ut (larm). Appen, som finns för iPhone och Android, är lanserad i Danmark, och kommer att lanseras på alla andra marknader under veckan 25.

– Vi välkomnar samarbetet med Needit, och ser fram emot att skapa en ökad kännedom om ParkOne i Skandinavien och på utvalda europeiska marknader. ParkOne är en mycket erkänd produkt som under många år har varit marknadsledande på den danska marknaden. Vår uppgift nu, tillsammans med Needit, blir att fokusera på försäljningen på de andra marknaderna i Skandinavien och Europa, säger Mats Holmqvist, Sales Manager Retail på EET Europarts AB.

Needits parkeringsskivor är utvecklade för att undvika parkeringsböter i parkeringszoner med tidsbegränsad parkering. De dansk utformade ParkOne parkeringsskivorna är godkända av Trafikverket och övriga nödvändiga instanser på alla lokala marknader. Försäljningen under de senaste åren är avrundat mer än 100000 exemplar per år.

– EET Europarts är Europas ledande distributör av elektronikprodukter inom en rad olika kategorier. Så valet av distributör var inte så svårt. EET Europarts lokala närvaro med försäljningskontor och dedikerade säljresurser i alla länder där Needit har valt att sälja ParkOne produkterna har varit avgörande. Needits mål är att bli marknadsledande på alla marknader där vi inträtt. För att lyckas med detta behöver vi en framstående logistik-setup och en stark lokal försäljningsorganisation med fingret på pulsen. Allt detta får vi med EET Europarts, säger Peter Vikkelsø Skou, CEO för Needit.

Nyhetsarkiv