Caliber från Moon

Pressmeddelande från Moon:
Moon Radio AB meddelar att de tar över agenturen för Holländska Caliber, som grundades tidigt på 90-talet och har vuxit till att idag vara en av Europas ledande och mest respekterade leverantörer inom Car Audio och Car Entertinment marknaden.

Moon berättar att  Caliber idag är verksamt på fler än 30 marknader, och erbjuder fler än 1800 olika produkter, som till exempel slutsteg, högtalare, woofers, DVD- spelare med bland annat Bluetooth teknologi.

Sedan 2013 har Caliber erbjudit produkter för hemmabruk också, exempelvis portabla ljudutrustningar.

Moon förklarar att Caliber har fokus på design och de senaste teknologiska lösningarna., och med egen design- och utvecklingsavdelning i Holland anpassar Caliber alla sina produkter till den Europeiska marknaden.

Caliber involverar också kunder och distributörer i produktutvecklingen, för en bra dynamik med marknaden, som avspeglar sig i populära produkter som konsumenten tar till sig, menar Moon, och anger att tillverkningen av produkterna sker i noga utvalda och certifierade produktionsenheter i Asien, vilket ger Caliber full kontroll över processen.
Etiketter: moon caliber

Nyhetsarkiv