Contour via EET Europarts

Pressmeddelande från EET Europarts:
Efter år av samarbete med Contour Design Nordic A/S är EET Europarts nu en officiell distributör av Contours sortiment.

– Det är ett nöje att meddela att Contour Design Nordic A/S har undertecknat detta distributionsavtal med EET Europarts. Vi är övertygade om att företaget kommer att skapa ännu fler affärer och en ökad medvetenhet om Rollermouse produkterna i Skandinavien och Europa, säger Peter Braun, Sales Manager Denmark, Contour Design Nordic A/S.

Contour Design är en global ledare inom utveckling, forskning och design av ergonomiska inmatningsenheter till datorer såsom RollerMouse och Contour Mouse. Företagets syn på datoranvändarsäkerhet är i linje med den syn som finns i de skandinaviska länderna, där personalens säkerhet är central inom de flesta affärskulturerna. Skandinaver har länge varit kända för sin konstruktion av verktyg och möbler som fungerar i harmoni med människans fysiologi, snarare än mot den.

– Vi är mycket glada över att vidareutveckla samarbetet med Contour då vi ser en mycket stor potential och en stark efterfrågan. Våra kunder kommer kunna dra nytta av att Contour Design och EET Europarts arbetar tillsammans och erbjuder kunskap, tillgänglighet och logistik, säger Stefan Nilsson, VD, EET Europarts AB.
Etiketter: eet europarts contour

Nyhetsarkiv