Nu kommer Lenovos smartphones hit

Pressmeddelande från Lenovo:
I slutet av maj släpps Lenovo K5 i Sverige. Den kombinerar avancerad teknik med ett konkurrenskraftigt pris. Smartphonen är utrustad med en 13 megapixels autofokuskamera, kraftfull processor och stöd för dubbla SIM-kort, till ett pris under 2000 kr. Lenovo K5 är den första smartphonen under varumärket Lenovo, som tillsammans med Moto utgör Lenovos smartphoneerbjudande i Norden.

– I och med säljstarten av Lenovo K5 i Norden kommer vi nu att adressera marknaden med två olika varumärken. Genom smartphonevarumärkena Lenovo och Moto kommer vi att kunna erbjuda en stor bredd av produkter till olika kundsegment, säger Joakim Liljedahl, Marknadsdirektör Lenovo Mobile Business Group, Norra Europa.

Elgiganten/Elkjöp är en av Nordens största återförsäljare inom hemelektronik. Gruppen är exklusiv partner för lanseringen av Lenovo K5 i Norden. Så här resonerar de inför en stundande storsatsning:

– Lenovo har på kort tid blivit ett av våra bästsäljande varumärken på Elgiganten. Kunderna tycker om det stora värde de får till ett konkurrenskraftigt pris. Därför kändes det självklart för oss att vara med från start när Lenovo meddelade att de nu kan erbjuda smartphones enligt samma vinnande recept, säger Torfinn Schau Halvorsrud, Sales Director Telecom Nordic Retail.

Tack vare sin Qualcomm Snapdragon okta-core processor levererar Lenovo K5 en jämn och snabb upplevelse. Dolby Atmos-tekniken ger klarhet, tydlighet och djup i telefonens ljud och med den breda displayen gör Lenovo K5 filmer och spel i HD rättvisa. Med en 13 MP autofokuskamera på baksidan och en 5 MP på framsidan ges bra resultat även i svagt ljus. För att inte riskera att få för lite utrymme finns möjligheten att lägga till mer lagringsutrymme med ett 32 GB microSD-kort. Telefonen har också stöd för dubbla mikro-SIM och LTE-anslutning.
Etiketter: lenovo

Nyhetsarkiv