NetOnNet.se lanserar Swish som betalsätt

Pressmeddelande från NetOnNet:
Med start måndagen den 23 maj kan alla Sveriges konsumenter handla sin hemelektronik ännu enklare. Omnikanalshandlaren NetOnNet har nämligen lanserat Swish som betalsätt för köp som görs på NetOnNet.se.

Mobilapplikationen Swish har funnits på svenska marknaden sen 2012 och har idag närmare 4,3 miljoner användare. 2016 gick startskottet för en specialanpassad version för e-handeln. Något som NetOnNet inte var sena med att haka på.

– Swish är ett mycket tryggt, enkelt och populärt betalsätt med flera miljoner användare. På NetOnNet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar som förenklar vardagen – med det i åtanke så var det ett lätt beslut att addera Swish som betalsätt för våra kunder, säger Marina Davarinou, Marknadsdirektör Netonnet Group.

NetOnNet bygger sin affärsmodell på enkelhet samt nöjda kunder och erbjuder sen tidigare flexibla och kundvänliga leveranssätt som expressfrakt vardagar fram till kl 21.00. Inom kort lanseras ”In-car Delivery”. Allt för att tillmötesgå kundernas behov av effektivare lösningar som sparar tid och pengar för våra kunder.

– Likt e-handeln generellt, ser vi en fortsatt tydlig ökning av såväl användande som betalning via mobilen och arbetar alltid efter att är tillföra alternativ som förenklar kundresan utan att göra avkall på trygghet. Med betalsättet Swish adderar vi ytterligare en kundvänlig och populär lösning som är både enkel, smidig och trygg, säger Marina Davarinou.

NetOnNet erbjuder sen tidigare även betalning med postförskott, direktbetalning, bank- och kreditkort, delbetalning, NetOnNet-presentkort, NetOnNet-kort och NetOnNet-faktura.

Fakta: Swish fungerar mellan Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd samt Swedbank och Sparbankerna. Swish är en mobiltjänst för privatpersoner och företag. Tala med din bank om hur du kan använda Swish.
Etiketter: netonnet

Nyhetsarkiv