Media Markt lanserar kundklubb

Pressmeddelande från Media Markt:
Media Markt lanserar nu sin kundklubb Media Markt Club i Sverige. Medlemskapet i kundklubben innebär att var tredje köp premieras med en överraskning i form av en produkt eller ett presentkort. Dessutom blir klubbkortet en digital samlingsplats för alla kvitton från Media Markt.

23 maj lanserades Media Markt Club i Sverige. Kundklubben är en av de många satsningar som koncernen Media-Saturn gör i syfte att utveckla framtidens detaljhandel. Tyskland, Nederländerna och Grekland har redan lanserat sina lojalitetsprogram och nu står Sverige på tur.

– Med vårt lojalitetsprogram vill vi belöna alla våra fantastiska kunder som handlar i våra varuhus eller på mediamarkt.se. Det ska alltid löna sig att vara återkommande kund hos oss och våra Media Markt Club-medlemmar kommer att få många glada överraskningar och unika erbjudanden, säger Per Kaufmann, vd för Media Markt.

Media Markt Club är ett lojalitetsprogram som premierar alla köp som görs, oavsett om de sker i varuhusen eller via mediamarkt.se. Efter var tredje köp belönas kunden med en överraskning i form av en produkt eller ett presentkort. Medlemskapet innebär också att samtliga köp registreras på klubbkortet vilket gör att alla kvitton samlas digitalt på en plats.

– Utöver att erbjuda digital kvittohantering på alla köp hoppas vi genom vårt lojalitetsprogram även få en tätare dialog med de som handlar hos oss. Media Markt Club är ett mycket bra exempel på hur vi ständigt arbetar med att utveckla vår service och förbättra kundupplevelsen, avslutar Per Kaufmann.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv