Nordiska Toughbookteamet stärkt

Pressmeddelande från Panasonic:
Panasonic Toughbook meddelar att man stärker sitt nordiska team, genom att anställa Magnus Ericsson som Key Account Manager.

Panasonic Toughbooks färska nytillskott Magnus Ericsson började redan nu i maj och kommer att arbeta som Key Account Manager, med fokus på bland annat lösningar inom skogs-, vatten- och energisektorn, samt på väg- och järnvägsunderhåll för kunder i Sverige, Norge och Danmark. Bakom sig har Magnus Ericsson bl a en utbildning från IHM Business School, samt en gedigen erfarenhet av försäljning och att bistå kunder med professionell vägledning för att hitta optimala lösningar för just deras utmaningar.

– Vi hälsar Magnus varmt välkommen till vårt nordiska Tougbook-team och ser fram emot att låta våra kunder få ta del av Magnus stora kunnande inom professionell vägledning. I och med anställningen av Magnus kan vi ytterligare stärka vår position i Norden inom försäljning av robusta bärbara datorer och tåliga datorplattor, säger Ulrika Sturk, Regional Marketing Manager för Toughbook i Norden.
Etiketter: panasonic

Nyhetsarkiv