Media Markt i Jönköping startar köksförsäljning

Pressmeddelande från Media Markt:
Nu startar Media Markt i Jönköping köksförsäljning tillsammans med Tibrokök. Samarbetet innebär att kunder kommer att kunna skapa sitt eget Tibrokök komplett med vitvaror och andra tekniska produkter direkt hos Media Markt.

Köksförsäljningen startade den 21 maj och Media Markt gästades av mästerkocken Hassan Roshandel.

– Köket är en av våra viktigaste platser i hemmet, och nu får våra kunder en unik möjlighet att kombinera skapandet av sitt nya kök med marknadens mest innovativa vitvaror och tekniklösningar från Media Markt, säger David Storm, varuhuschef på Media Markt.

Samarbetet innebär att Media Markt i Jönköping kommer erbjuda köksförsäljning i form av så kallad ”shop in shop”, det vill säga en butik i varuhuset där kunder med hjälp av expertis från Media Markt och Tibrokök kan skräddarsy sitt drömkök.

– Ny och innovativ teknik är idag helt centralt för ett modernt kök. Du måste tänka både kök och teknik för att kunna skapa den bästa lösningen för varje hem. Vi är mycket glada över att tillsammans med Tibrokök nu kunna erbjuda våra kunder allt för köket direkt i våra varuhus, säger David Storm.

Köksförsäljningen sker i samarbete med Variant Kök AB som ägs av Tibrokök och Kungsäterkök, som gick samman i våras. Produktion och montering av köken kommer att ske i Tibroköks anläggning i Tibro, medan Media Markt står för vitvarorna.
Etiketter: media markt tibrokök

Nyhetsarkiv