JAM Audio introduceras i Norden

Pressmeddelande från Isolda:
JAM Audio är ett stort varumärke inom trådlösa högtalare och hörlurar men relativt okänt i Norden – tills nu. Nu introduceras nämligen märket även här. JAM står för lättanvända och prisvärda ljudprodukter av hög kvalitet.

JAM Audio är ett av de marknadsledande varumärkena inom trådlösa högtalare i bland annat Storbritannien och USA. Sortimentet består dels av små, portabla Bluetooth-högtalare, perfekta på utflykten eller semestern, som levererar förvånansvärd ljudkvalitet för sitt format (och sitt pris), dels av Bluetooth-hörlurar som har låg vikt och grymt ljud (och även här till överraskande överkomliga priser).

Några exempel på produkter:
JAM Heavy Metal – JAMs flaggskepp inom portabla bluetooth-högtalare är en skönhet i borstad anodiserad aluminium. Man känner redan på den solida konstruktionen och tyngden att det är en verklig kvalitetsprodukt, och den fylliga ljudbilden med bra tryck i basen fyller lätt ett stort rum. Batteritid upp till åtta timmar.

JAM Daze – Ett säkert kort för att höja partystämningen på vilken fest som helst: Den trådlösa högtalaren Daze har en inbyggd ljusshow så att du slipper släpa med dig discokulan.

JAM Transit Lite – En smidig hörlur som sitter lätt på skallen men producerar ett klart, fylligt ljud med bra bas. Finns i vitt och svart.

JAM’s produkter kommer att finnas i handeln lagom till sommarens uteaktiviteter.
JAM Audio distribueras i Norden av Isolda AB, generalagent för starka varumärken inom bland annat hemelektronik för den aktiva, mobila människan.
Etiketter: isolda jam

Nyhetsarkiv