Ljudlivestreaming av fotboll

Pressmeddelande från Deezer:
Deezer grundades i Paris år 2007 och har sedan dess vuxit till att bli en av världens tre största tjänster för musikstreaming, tillsammans med Spotify och Apple Music. Nu storsatsar Deezer på streaming av fotbollsmatcher. Det är ytterligare ett steg i företagets plan på att bli världsledande inom streaming av all form av ljudmaterial, inte bara musik.

Idag erbjuder Deezer 40 miljoner olika låtar, vilket är fler än någon annan tjänst för musikstreaming har. Därtill finns streaming av podcasts, nyheter och konserter i realtid. Genom att bredda utbudet till att även omfatta fotboll ska Deezer ta ytterligare marknadsandelar från övriga musikstreaming-tjänster.

– Fotboll är Sveriges mest populära sport vilket gör det naturligt för oss att satsa på streaming av internationella matcher här. Deezer är Sveriges snabbast växande musiktjänst och vi hoppas att svenska fotbollsfans kommer att uppskatta möjligheten att kunna streama fotboll såväl som musik. Till exempel kan de lyssna på stora välkända matcher med kommentatorer i mobilhörlurarna oavsett var de befinner sig, säger Mathieu Molinero, chef för affärsutveckling för Europa, Afrika och Mellanöstern, på Deezer.

Deezer bygger på en månadsprenumeration som ger obegränsad tillgång till över 40 miljoner låtar. Det går även att streama annat ljudmaterial, exempelvis nyheter, podcasts och konserter i realtid.

Nu kan svenska användare även streama internationella fotbollsmatcher och få live kommentering på engelska eller spanska via världens största radiokanal om sport, talkSport. Deezer ger tillgång till FA Cupen och 380 stycken Premier League-matcher per säsong, inklusive för-, mellan- och eftersnack. Det finns även resultattabeller och över 30 podcasts om fotboll, däribland de brittiska lagen Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea och Liverpools egna poddar.

Deezer kostar 99 kronor per månad. Genom ett samarbete med mobiloperatören 3 kan 3-kunder få tillgång till tjänsten till ett rabatterat pris.
Etiketter: deezer

Nyhetsarkiv