D-Link Europa centraliseras

Pressmeddelande från D-Link:
D-Link centraliserar nu sin organisation i Europa och etablerar två stora nya försäljningsområden. Thomas von Baross, Vice VD för centrala och östra Europa, utökar nu sitt ansvarsområde och blir VD för Norden och Benelux.

Syftet med förändringen är att förenkla processer och förstärka effektiviteten internt samt förkorta organisationens beslutsvägar. Med den nya strukturen kan D-Link arbeta både snabbare och mer konsekvent på den Europeiska marknaden.

Efter 20 år lämnar Mats Brager nu över positionen som VD för D-Link Norden till Thomas Von Baross. Samtidigt som Thomas ansvarar för centrala, östra och norra Europa fortsätter Stefano Nordio att styra D-Links verksamhet i södra Europa, Storbritannien och Irland. Ytterst ansvarig för den Europeiska marknaden är Kevin Wen, VD för D-Link Europa.

Thomas von Baross, som har cirka 20 års erfarenhet inom ITC industrin, har nu arbetat med D-Link i totalt 11 år. År 2005 blev Thomas VD för D-Link Tyskland (GmbH) och klev 2010 in som Vice VD för centrala och östra Europa. Förutom Tyskland, Österrike och Schweiz, var han även ansvarig för Bulgarien, Polen, Rumänien, Slovakien, Tjeckien och Ungern.
Etiketter: d-link

Nyhetsarkiv