Panasonics hörlurar via EET Europarts

Pressmeddelande från EET Europarts:
EET Europarts kommer att stå för Panasonics totala nordiska distribution av hörlurar som kommer att ske genom ett stort nätverk av återförsäljare inom områdena radio/TV, livsstil, sport/fitness och utomhus. Det nya distributionsavtalet kommer säkerställa att Panasonic får en ökad synlighet och tillgänglighet på marknaden.

– Vi är glada över att ha hittat en fokuserad distributör, som dels har ett stort nätverk av återförsäljare, med tillgång till privatkunder inom många segment, och dessutom har kompetens att serva och tillgodose återförsäljare i hela Norden. Vi ser fram emot ett samarbete med EET Europarts som kommer att skapa mer synlighet och ökad tillgänglighet till vårt sortiment av hörlurar på den nordiska marknaden, säger Per Svensk, Area Sales Manager hos Panasonic Nordic.

Samarbetet mellan Panasonic och EET Europarts trädde i kraft per april 2016 och EET Europarts är redo att omedelbart leverera till återförsäljare.

– Panasonics sortiment av hörlurar passar perfekt in i vårt sortiment av konsumentprodukter. Med Panasonics välkända varumärke och spännande sortiment av hörlurar så kommer vi att täcka ännu fler produkt & prissegment och därmed en ännu större del av våra kunders behov. Både Panasonics Lifestyle-modeller och de nya spännande sportmodellerna ser vi passar ytterst väl in på marknaden idag, säger Mats Holmqvist, Sales Manager Retail på EET Europarts AB.

Panasonic har precis lanserat HDE10, som en elegant och unikt utformad hörlur som reproducerar ett äkta högupplöst ljud. En 11,5 mm HD-enhet med löstagbara kablar skall återge även de minsta detaljerna från alla instrument och anges anamma en helt ny värld av otroligt ljud.

Nyhetsarkiv