Sveriges största utbud av digital köpfilm

Pressmeddelande från Plejmo:
Nu får filmälskare större valfrihet när de köper film på Plejmo. Utöver att erbjuda 48 timmars uthyrning kan nu användare välja Unlimited Access som låter dem ha kvar filmen på Plejmo och se den hur många gånger de vill. Totalt finns över 2000 filmer tillgängliga. Dessutom kommer nya bioaktuella filmer finnas tillgängliga tidigare än förut.

– Våra användare ska själv kunna välja hur de vill konsumera filmen. Antingen vill de se den en gång eller så vill de ha kvar den och uppleva den om och om igen. Med Unlimited Access kan användarna se sina favoritfilmer till en betydligt lägre kostnad, säger Ulrika Viklund, Managing Director på Plejmo.

För att köpa film hos Plejmo behöver du bara registrera ett konto och sen kan du välja fritt mellan att hyra filmen 48 timmar eller Unlimited Access. Filmerna kommer att kosta mellan 79 och 199 SEK. Du kan spela upp filmerna från alla dina enheter och ladda ner och kolla filmer offline.

Unlimited Access är ett alternativ för filmkonsumenter som vill få maximal tillgång till sina favoritfilmer:
* Få tillgång till bioaktuella filmer tidigare.
* Se filmen hur du vill, när du vill, var du vill och hur ofta du vill under en längre period.
* Ladda ner och spela upp filmen offline.
* Unlimited Access finns tillgängligt på över 2000 filmer.
* Betala en gång och titta på filmen så ofta du vill.
Etiketter: plejmo

Nyhetsarkiv