Jays firar 10 år med jubileumsupplaga

Pressmeddelande från Jays:
För att fira Jays 10-årsjubileum lanserar den svenska hörlurstillverkaren en begränsad jubileumsupplaga av produktsortimentets föregångare q-Jays Reference earphones.

På Jays slutar vi aldrig att förfina. Därför är vi stolta att meddela att vi firar vårt 10-årsjubileum genom att utveckla q-Jays Anniversary Edition. Den helt nya jubileumsupplagan kommer att skapas med CNC och laserbearbetning, finpolerad till ett nytt utförande i rostfritt stål. En helt ny högkvalitativ tvinnad vit kabel inkluderas också i jubileumsdesignen som produceras i en begränsad upplaga av 200 exemplar och släpps senare i år.

Vi är glada att även meddela att nuvarande q-Jays Reference earphones får ett justerat mer konkurrenskraftigt pris i linje med vår övertygelse om allas rätt till den bästa ljudupplevelsen. Genom att omstrukturera vår distributionskedja för q-Jays Reference earphones kan vi sänka det rekommenderade priset och därmed öka hörlurarnas konkurrenskraft på den globala marknaden. Det justerade priset gäller den nuvarande modellen på alla marknader.

– Vi strävar, och har alltid strävat, efter att uppnå perfektion i allt vi gör. Den begränsade upplagan av q-Jays Reference earphones är verkligen något unikt och vårt sätt att säga tack för våra första 10 år som företag, säger Rune Torbjörnsen, VD Jays AB.
Etiketter: jays

Nyhetsarkiv