Thomas Helbo ny CTO på Com Hem

Pressmeddelande från Com Hem:
Com Hem har utnämnt Thomas Helbo till ny teknisk direktör (CTO).
Thomas Helbo har sedan 2001 haft flera olika befattningar på Danmarks näst största kabelbolag Stofa. Sedan 2012 har han haft rollen som företagets CTO. Thomas är även ordförande i den danska motsvarigheten till Elektronikbranschen (Dansish consumer Electronics Association.)

– Vi fortsätter hålla hög takt i den tekniska utvecklingen av våra tjänster. Därför är det glädjande att Thomas börjar hos oss på Com Hem. Thomas är en mycket skicklig ledare och har djup och lång erfarenhet av teknikutveckling inom vår bransch, säger Anders Nilsson, VD på Com Hem.

– Jag har varit med om att ta Stofa från att vara ett tekniskt orienterat företag till att bli mer kundorienterat. På många sätt liknar det Com Hem som under de senaste åren också har investerat i sitt nätverk och i sina tjänster för att förbättra kundupplevelsen. Jag ser fram emot att bli en del av teamet och få vara med att fortsätta den resan mot Sveriges nöjdaste kunder, säger Thomas Helbo.
Etiketter: com hem

Nyhetsarkiv