Stärkt distribution av POS & Auto-ID

Pressmeddelande från EET Europarts:
EET Europarts strategi är att vara en av de ledande POS & Auto-ID distributörerna på den europeiska marknaden senast under 2020. Och företaget är redan på god väg.

Med en rad förvärv under det senaste året har EET Europarts befäst sin position som en one-stop-shop distributör för POS & Auto-ID-segmentet och distribuerar nu på nordisk nivå tre av branschens största varumärken; Zebra, Honeywell och Datalogic.

Med distributörsstatus för dessa ledande tillverkare så kan EET Europarts erbjuda kunder och återförsäljare ett brett utbud av omfattande mervärdestjänster i form av bland annat support och rådgivning vid projektering och inköp, men också långt mer fördelaktiga priser och kontrakt.

EET Europarts totala POS & Auto-ID-sortiment omfattar produkter och lösningar för POS, AIDC, RFID och mobila lösningar. Med andra ord, allt som handlar om märkning, datafångst, streckkodslösningar och butiksdatautrustning, inklusive bland annat kompletta kassasystem, betalsystem, kiosklösningar, bong-, termo- och termotransferskrivare, streckkodsläsare, handdatorer, magnetkortsläsare och skärmar med och utan touchfunktion.

Produkterna riktar sig speciellt mot butiker och butikskedjor, hälso- och sjukvården, lager/transport och logistik och industri i allmänhet.
Etiketter: eet europarts

Nyhetsarkiv