Pontus Group väljer Nespresso

Pressmeddelande från Nespresso:
Stockholmskrögaren Pontus Frithiof baserar sin framgång på ett kvalitetstänkande in i minsta detalj. Det är därför ingen slump att han valt Nespresso som leverantör av kaffe till sitt restaurangimperiums samtliga enheter. För Nespresso är detta ytterligare en bekräftelse på att man skapat en affärsmodell som tillfredsställer branschens högt ställda krav – majoriteten av världens alla Michelinrestauranger serverar gourmetkaffe från Nespressos noga utvalda sortiment till sina gäster.

En glädjande nyhet för alla resenärer är att det senaste tillskottet i Pontus Group - restaurang Pontus in the Air på Arlanda, som nyligen invigdes - självfallet också kommer att erbjuda kaffe i världsklass från Nespresso.

– Där har våra experter och Pontus tillsammans bestämt oss för kaffesorterna Espresso Forte, Lungo Forte och Espresso Decaffeinato, meddelar Nespresso Business Solutions vd Eva Helmersen, som själv aktivt deltagit i urvalsprocessen.

Pontus in the Air lovar att ha öppet från tidig frukost till sen middag.

– God förtäring, gott kaffe och ombonad miljö är väl allt man kan önska för en flygande start på sin resa, konstaterar restaurangentreprenören med ett leende.
Etiketter: nespresso

Nyhetsarkiv