Nespresso showroom i Malmö

Pressmeddelande från Nespresso:
Ännu ett tecken på Malmö-regionens växande attraktionskraft för världsmarknadens största aktörer kom i dagen när Nespresso Business Solutions i mitten av mars slog upp portarna till sitt kombinerade showroom och kontor på Skeppsbron 7 i centrala Malmö. Nespresso Business Solutions - som är en del av Nespresso, ett av de mest prestigeladdade varumärkena inom den globala kaffeindustrin - riktar sig främst mot ett kundsegment verksamt inom kontor, hotell, restaurang och annan offentlig miljö.

– Många av våra viktigaste samarbetspartners håller till i södra Sverige. De senaste åren har en mängd stora företag flyttat sina huvudkontor till Malmö. Därav följer en stark utveckling i området med ett vitalt näringsliv, nya storhotell, konferens- och mötesanläggningar, en rik uppsjö förstklassiga restauranger samt välfrekventerade caféer. Det kändes därför naturligt att ytterligare stärka vår närvaro och synlighet i Malmö med omnejd. Det gör vi genom att öppna kontor och showroom mitt i stan, säger Markus Nilsson, Regional Manager SouthWest på Nespresso Business Solutions.

Syftet med etableringen är att öka närheten till befintliga och blivande kunder och att dela med sig av passionen för kaffets mångfacetterade universum. I det nyöppnade showrummet kommer Nespresso Business Solutions att arrangera frukostseminarier i samband med lanseringar av nya kaffesorter och maskiner samt bjuda in till smakprovningar och produktdemonstrationer. Här kommer också att finnas möjlighet för spontana kaffeälskare att droppa in för en take away-kopp på vägen till jobbet.

– Vi tycker helt enkelt att alla som arbetar, bor eller är på besök i södra Sverige är värda att få njuta världens godaste kaffe, summerar Markus Nilsson.
Etiketter: nespresso

Nyhetsarkiv