Boxer-Robert återvänder

Pressmeddelande från Boxer:
Robert är tillbaka i Sverige efter några lärorika år i Kaliforninen. Med sig har en en ny och friare syn på livet han gärna delar med dig av i en ny serie reklamfilmer från Boxer.

I "Roberts Resort" ser hur vi gäster kommer och går som de vill, de tittar precis hur och var de vill samtidigt som de blir uppassade av Robert som går och omkring och fixar och donar som en riktig hemmafixar-tvprofil. Allt i klassisk svensk hembygdsmiljö.

– Filmernas syfte är i första hand visa på friheten man har som Boxerkund men även att lyfta fram vår nya tagline "Släpp avkopplingen fri". Roberts Resort är en bra symbol för hur vi på Boxer tänker kring TV-tittande. Det ska kännas fritt och avkopplande och du ska själv kunna bestämma var och hur du vill titta, säger Elisabet Åkerhielm, marknadschef på Boxer.

Filmerna är framtagna tillsammans med CP+B och är regisserade av Henrik Sundgren. Produktionsbolag är Giants & Toys.
Etiketter: boxer

Nyhetsarkiv