MTG:s radiokanaler via Teracom

Pressmeddelande från Teracom:
Teracom lämnade tidigt ett anbud till MTG Radio omfattande leverans av samtliga tre utsändningstjänster. Samma vecka som tillstånden meddelades bekräftade MTG Radio att Teracoms anbud var det mest konkurrenskraftiga och tilldelade därför Teracom kontraktet.

Den 2 maj 2016 driftsatte Teracom tre nya utsändningstjänster i Stockholm och Göteborg. De nya kanalerna som lanseras av MTG Radio är Power Hit Radio på 105,9 MHz i Stockholm och Star FM på 107,1 Mhz i Stockholm och 104,8 Mhz i Göteborg. De nya tillstånden blir billigare att driva eftersom avgiften till staten är lägre.

– Power Hit Radio och Star FM är två Starka varumärken på vår musiktjänst I Like Radio och jag är övertygad om en Stark lyssnartillväxt nu när kanalerna kommer ut på FM-bandet i Stockholm och Göteborg. Vi är mycket nöjda med Teracom som teknisk leverantör av utsändningen, speciellt deras affärsmässiga förmåga att leverera tjänsterna med väldigt kort framförhållning, säger Christer Modig, affärsområdeschef radio på MTG Sverige.

– Vi är glada och ödmjuka att MTG Radio valt Teracom som leverantör av den tekniska utsändningen av dessa Starka varumärken och att vi kunde nå deras förväntningar på kort leveranstid och hög teknisk kvalitet. Jag är övertygad om att lyssnarna kommer att uppskatta ett ökat utbud och flera radiokanaler i marknätet, kommenterar Per G Borgå, produktchef radio på Teracom.
Etiketter: teracom mtg

Nyhetsarkiv