Epson förstärker svenska B2B-teamet

Pressmeddelande från Epson:
Epson kompletterar sin svenska organisation med Jan Carlsson som Business Account Manager inom B2B-teamet. Hans uppdrag är att bredda kanalen inom Business Printing & Scanning som är ett stort fokusområde för Epson framöver.

Jan kommer närmast från HP där han arbetat med partners inom printområdet. Den bakgrunden i kombination med tidigare positioner inom kanalen ger honom en gedigen erfarenhet inom Business Printing.

– Business Printing är ett av de viktigaste marknaderna för oss framöver så rekryteringen av Jan är ett betydande steg. Han har med sin bakgrund en bred kompetens vilket är en oerhörd tillgång när han nu blir ansvarig för uppbyggnaden av kanalen på den svenska marknaden, säger Vadim Couthon, Epsons Sverigechef.

– Epson är ett Starkt varumärke med högt förtroende på marknaden. Jag ser fram emot att få bygga upp kanalen och introducera de innovativa printlösningar som Epson erbjuder. Det finns en enorm tillväxtpotential som blir en spännande utmaning framöver, säger Jan Carlsson.

Jan började sin anställning 18 april.
Etiketter: epson

Nyhetsarkiv