3D-erbjudande i hela EMEA

Pressmeddelande från Canon:
Som en följd av de framgångsrika produktlanseringarna sedan mars 2015 meddelar nu Canon att 3D-utskrifter kommer att erbjudas på samtliga europeiska marknader. Canons kunder har tack vare 3D-utskrifterna kunnat utöka sina erbjudanden, komma snabbare in på marknaden via snabb prototypframtagning, förstärka sina säljerbjudanden via konceptmodellering och förbättra effektiviteten i produktionslinjerna.

Ett stigande intresse för innovativ teknik har medfört stor tillväxt av 3D-utskriftslösningar på Canons viktigaste marknader. Vertikala segment, inklusive AEC (Architecture, Engineering and Construction) och utbildningssektorn, har efterfrågat högre hastighet och större smidighet och urval. Nära samarbete med befintliga kunder och djupgående kunskap om deras verksamheter och tekniska behov har inneburit att Canon kan leverera de allra senaste rönen och den kunskapsutveckling och teknik som krävs för att klienterna ska kunna realisera 3D-möjligheterna och investera för framtiden.

Denna expansion för 3D-utskrifterna visar Canons engagemang för att kunderna ska kunna utnyttja 3D-utskrifternas alla möjligheter. Företagets uppskattade konsulttjänster och kundfokuserade erbjudanden står för support från början till slut och för handledning till verksamheter som vill utveckla sin 3D-kapacitet. Företag som med tillförsikt vill kunna investera i 3D tillsammans med en betrodd partner får här både ett pålitligt erbjudande, finansieringskunskap och ett växande sortiment av produkter och lösningar.

Canon fortsätter erbjuda en stor mängd tjänster och lösningar till nya och befintliga kunder runt om i Europa, för att på lång sikt kunna expandera i nya sektorer och vertikala segment.

– Av många olika anledningar var det väldigt klokt att välja Canon som partner. Deras metod att leverera en omfattande branschkännedom och supporttjänster tillsammans med den bästa maskinvaran, har hjälpt oss omforma vår utbildningsmiljö. Dessutom kan våra studenter nu också producera korrekta, attraktiva och väl slutförda modeller, något som hjälper dem flytta fram gränserna för sin egen fantasi och kreativitet. Vi är djupt imponerade av Canons kundfokuserade tillvägagångssätt och de råd vi fick i processens alla steg. Vi är säkra på att Canon kan ge oss den bästa supporten, det bästa stödet och den bästa tekniken för att uppfylla våra och framtida arkitekters behov, säger Sarah Thomas, Faculty of Engineering på Nottinghams universitet.

– Marknaden för 3D-utskrifter växer exponentiellt allt eftersom kunderna inser vilka enorma kommersiella möjligheter det ger. På Canon engagerar vi oss för att hjälpa våra kunder ta vara på det tillfället och stödja dem med expertkunskaper och konsultationer i alla steg på vägen. Aldrig har det varit bättre att investera i 3D än just nu. 3D-utskrifter kan öppna upp potentialen för de mest framåtsträvande verksamheterna inom AEC och tillverkning – från utökade erbjudanden till snabb och noggrann prototypframtagning. Vi fortsätter bygga vidare på vår första framgång inom 3D genom att satsa ytterligare fokus på att maximera dessa möjligheter för våra kunder, säger Chris Blake, försäljnings- och marknadschef för 3D-utskrifter på Canon Europe.
Etiketter: canon

Nyhetsarkiv