Aktivistapp för innovativ säljkår

Pressmeddelande från Rebtel:
Svenska Rebtel lanserar ny aktivistapp för att skapa en ny innovativ säljkår.
Svenska Rebtel fortsätter att vända upp och ner på den internationella telekombranschen. Nu lanseras gratisappen Rebtel Activist som utmanar branschens förlegade distribution via kiosker och butiker.

– Med Rebtel Activist app exkluderar vi alla mellanhänder. Pengarna som sparas från återförsäljares provision gör att vi kan erbjuda låga priser samtidigt som vi kan betala våra aktivister en högre ersättning än vad dem kan tjäna på de flesta jobb inom tjänstesektorn. Våra aktivister tjänar 20 USD per ny kund samtidigt som deras rekommendationer driver Rebtel framåt, säger Fredrik Wrahme CMO Rebtel.

Just nu behövs det fler arbetstillfällen än någonsin runt om i världen, särskilt i områden med många utrikes födda där internationella samtal är en ren nödvändighet för att kunna hålla kontakten med nära och kära bortom landsgränserna. Med Rebtel Activist kan vem som helst bli en entreprenör. Det enda som behövs för att bli en rebtelaktivist är en smartphone, rätt attityd och viljan att förbättra förutsättningarna för sina medmänniskor.

– Jag blev rebtelaktivist för bara fyra veckor sedan och det går väldigt fort framåt. Provisionen betalas ut varje fredag och sist fick jag ut 654 USD från endast 20 timmars arbete. Nästa vecka slutar jag mitt vanliga arbete som servitör i Miami, säger David Alfonso, 22 år gammal student och rebtelaktivist.

Den internationella telekombranschen är i dagsläget väldigt konkurrensutsatt och för närvarande är den värderad till uppemot 80 miljarder USD. Rebtel har en liten del av denna omsättning men med sina 25 miljoner nöjda kunder som potentiella aktivister är tillväxtpotentialen enorm.

– Just nu testkör vi appen för kubaner i Miami och där har aktivistförsäljningen ökat med drygt 30 procent per vecka. Varje månad är det totalt 15 000 nya kubanska användare som ansluter sig till Rebtels tjänster för att ringa sina nära och kära över landsgränserna med hög kvalité för en billig peng. Med succén Miami - Cuba i ryggen siktar vi på att rulla vidare och skapa ännu fler rebtelaktivister runt om i världen, säger Johan Granlund, COO Rebtel.

Rebtels nya app Rebtel Aktivist är utvecklad i samarbete med BBH Stockholm.
Etiketter: rebtel

Nyhetsarkiv