SnapBridge-appen nu tillgänglig

Pressmeddelande från Nikon:
Nikon har lanserat Android-versionen av SnapBridge-appen, som möjliggör kontinuerlig anslutning av en kompatibel digitalkamera från Nikon till en smart enhet (smartphone och surfplattor med iOS eller Android) med Bluetooth lågenergiteknik.

SnapBridge är en app med flera smidiga tjänster som med hjälp av Bluetooth lågenergiteknik skapar en sömlös anslutning av en digitalkamera från Nikon till en smart enhet med bevarande av en väldigt låg energikonsumtion.

SnapBridge finns för iOS och Android, och den kan hämtas gratis från App Store och Google Play. iOS-versionen av appen är planerad att finnas tillgänglig från App Store senare i sommar.

SnapBridge kommer vara en standardfunktion i nästan alla Nikon-kameror från 2016 och framåt, och först ut är Nikon D500 som är tillgänglig i butik från och med idag.
Etiketter: nikon

Nyhetsarkiv