Europeisk IT-mässa till Stockholm i september

Pressmeddelande från IP Expo:
Den 27-28 september 2016 arrangeras IP EXPO Nordic för första gången i Stockholm. Under två dagar kommer den nordiska IT-branschen att samlas på Waterfront Congress för att delta i seminarier, lyssna på debatter mellan internationella IT-profiler, samt ta del av vad utställare från hela världen har att visa upp. Filosofen och författaren Alexander Bard kommer att medverka som moderator på mässan.

Imago Techmedia står som arrangör av evenemanget där 3000 besökare och 100 utställare väntas närvara. Besökarna får ta del av 100 kostnadsfria seminarier som kommer att belysa de senaste trenderna kring hur företag kan arbeta smartare och mer kostnadseffektivt med sin IT i dag och i framtiden.

Den europeiska IT-mässan, som nu för första gången arrangeras i Stockholm, vänder sig till chefer, utvecklare och specialister som arbetar med IT, innovation och digital affärsutveckling. Mässan har sex fokusområden; Cloud, IT-säkerhet, Nätverk och infrastruktur, Data Analytics, DevOps och Open Source.

– Efter succén i London och Manchester har vi valt Stockholm som nästa anhalt för våra IP EXPO-event. Norden ligger väldigt långt framme i den digitala utvecklingen och många företag har efterfrågat ett nordiskt event som samlar hela IT-branschen under ett och samma tak, kommenterar Bradley Maule-ffinch, strategiskt ansvarig för IP EXPO Event Series.

Medverkande företag är bland andra Google, IBM Watson, NTT, NetApp och VmWare.

Om IP EXPO
IP EXPO Series är Europas ledande IT-event för alla som önskar få en samlad bild av hur de senaste IT-innovationerna kan bidra till att utveckla affärsverksamheten. Under 2016 arrangeras IP EXPO i London, Manchester och Stockholm. Bakom IP EXPO Series står Imago Techmedia, som även arrangerar Cyber Security Event Series, UC EXPO och Unified Communications Insight.
Etiketter: ip expo

Nyhetsarkiv