SteelSeries & Virtus Pro

Pressmeddelande från SteelSeries:
SteelSeries har ingått ett flerårigt samarbete med Virtus Pro, en e-sportorganisation baserad i Ryssland och Polen. Alla de professionella e-sportatleterna i Virtus Pro har beväpnats med produkter från SteelSeries – i alla spel och för alla utövare.

– Virtus Pro är ett legendariskt märke i sig självt och vi är mycket stolta över att vi äntligen har lyckats inleda ett nära samarbete med dem. Det omfattar mer än att bara bära vår logotyp och vinna med vår utrustning – nämligen en gemensam utveckling av unika gamingprodukter och en chans för våra supportrar att få en bättre inblick i e-sportatleternas vardag, säger SteelSeries nordeuropeiska marketingchef, Dan Sønderskov.

Enligt vd:n för Virtus Pros, Anton Cherepennikov, tvekade han inte när möjligheten dök upp: "Redan första gången vi diskuterade ett möjligt långvarigt samarbete med SteelSeries var svaret ett enhälligt ja", säger han och tillägger: "Vi måste ingå de allra bästa samarbetena för att vidareutveckla och stärka vårt internationella e-sportmärke. Det har varit på gång under en längre tid och vi är enormt glada över att äntligen ha fått till ett officiellt samarbete med SteelSeries".

Virtus Pro gynnades av samarbetet under den nyligen avslutade MLG CS:GO Major-turneringen i Columbus, Ohio i USA. Lagkaptenen för Virtus Pro CS:GO-lag, Wiktor "TaZ" Wojtas, är väldigt nöjd med samarbetet: "När man konkurrerar på den absoluta toppen finns det inget utrymme för tvivel eller fel, och det gäller även ens utrustning. I SteelSeries har vi nu en partner som kan leverera den utrustning som krävs för att vi ska kunna fokusera 100 % på spelet. Samtidigt är jag väldigt nöjd över att få chansen att hjälpa SteelSeries utveckla framtidens gaming­utrustning", avslutar han.
Etiketter: steelseries

Nyhetsarkiv