Signature PC lanseras i Sverige

Pressmeddelande från Microsoft:
Signature PC är ett premiumsegment av datorer som fram tills nu endast funnits i USA. Nu lanserar Microsoft tillsammans med Elgiganten Signature PC i Norden, vilket innebär att Elgiganten är den första hemelektronikkedjan i världen som erbjuder sina kunder dessa premiumdatorer.

– Vi är stolta över att vi tillsammans med våra OEM-partners och Elgiganten kan erbjuda våra svenska användare datorer av absolut toppklass från Signature Edition PC-programmet. Datorerna är snabba och säkra och ger användaren den bästa Windows 10-upplevelsen, säger Klas Hammar, affärsområdeschef för Windows och Surface.

En dator i Microsoft Signature-programmet är enkel, snabb och säker. Det innebär att datorn levereras helt utan förhandsinstallerade program, testversioner och appar. Tack vare detta får du en dator med optimal prestanda som är både snabb och har lång batteritid. På en Signature PC är du skyddad från början med Windows Defender och så länge du behåller det aktiverat är du alltid skyddad via kostnadsfria uppdateringar.

Signature Edition PC-programmet har tidigare endast funnits i USA, där utvalda datorer gått att köpa via amerikanska Microsoft Store. Nu lanserar Elgiganten tillsammans med Microsoft exklusivt Signature PC på den nordiska marknaden.

– Vi är glada över det här unika samarbetet som innebär att vi kan erbjuda våra kunder nya kraftfulla datorer. Signature PC är ett koncept som vi tror ligger helt rätt i tiden, något vi direkt fått bekräftat via det stora intresse som vi ser för dessa datorer från såväl konsumenter som företag, säger Mark Hammarberg, Försäljningschef Data på Elgiganten.
Etiketter: microsoft

Nyhetsarkiv