Philips TV får internationella designpris

Pressmeddelande från TP Vision:
Philips TV fick tre designpriser för två av sina 2016-modeller från både iF och Red Dot Design Awards. Philips 7101 fick utmärkelser från både iF och Red Dot 2016 Product Awards, medan innovativa 5231 som kombinerar funktionen av en TV, Bluetooth-högtalare och skärm, fick en Red Dot Product Design Award.

Både iF och Red Dot utmärker produkter med enastående design. Varje tävling får över 5000 bidrag från nästan 60 länder. Kriteria inkluderar innovation, kvalitet, funktionalitet och miljövänlighet.

Philips 7101 – HDR+ prestanda kombinerat med innovativ design
7101 har en minimalistisk design med en a supertunn ram, borstad metall, kromfötter och diskreta, högpresterande högtalare. Ultra HD och HDR-prestanda tar bildkvaliteten till en ny nivå med ljusare vitt, mörkare svart, mer levande färger och exakta detaljer. Philips unika 3-sidiga Ambilight-teknik kombinerat med den tunna ramen tar bilden bortom skärmen till väggen bakom TV:n. Modellen finns i 43”, 49” och 55”.

Philips 5231 – modern med ett unikt ljudkoncept
5231, en Full-HD TV, är i modern design och integrerar en 16W Bluetooth-högtalare i stativet. 5231 kombinerar funktionen av en TV, Bluetooth-högtalare och skärm. Modellen är i 24” och finns i butik senare i år.
Etiketter: philips tp vision

Nyhetsarkiv