Plejmo till Chromecast

Pressmeddelande från Plejmo:
Streamingtjänsten Plejmo gör nu sin tjänst tillgänglig för Google Chromecast även via Android och iOS. Tjänsten gör det enklare än någonsin att strömma filmer från din mobiltelefon eller surfplatta direkt till din TV. Lanseringen innebär att Chromecast-ägare nu får tillgång till de nyaste filmerna och det största filmbiblioteket i Norden direkt ifrån mobilen till TV:n.

Plejmo för Chromecast finns tillgänglig för kompatibla iOS-enheter från idag och för Android-enheter senare denna månad. Tjänsten har sedan tidigare varit tillgänglig för Chromecast via PC och Mac. Med Chromecast kan konsumenter strömma de nyaste filmerna i en bra upplösning direkt till TV:n.

– Med Plejmo ska konsumenterna kunna se på film när som helst, varsomhelst och precis på det sättet de vill. Därför är det ett naturligt steg för oss att göra vårt filmbibliotek tillgängligt via strömning frånmobil och surfplatta till en så populär mediespelare som Chromecast, säger Ulrika Viklund, Managing Director på Plejmo.

Plejmo erbjuder filmer till en dynamisk prismodell där filmen ändrar pris beroende på popularitet. Tjänsten erbjuder även gratisfilmer så att konsumenter alltid har något att se på Plejmo.

Mer om Plejmo:
* Plejmo är tjänst som erbjuder Nordens största utbud av film – både nya och äldre filmer. Filmtjänsten ska ha filmer tillgängliga så fort de släpps digitalt.

* Plejmo är plattforms-oberoende och finns tillgänglig i mobiler, surfplattor, smarta TV-apparater och datorer.

* Plejmo gör det enklare att se på film. Genom en smart sökmotor, ett bredare filmutbud med mer nischat innehåll och relevantare tipsfunktioner för film.

* Plejmo har ett offlineläge så att konsumenter kan ta hem filmer och njuta av dem när de befinner sig på resa eller när de inte har tillgång till Wifi eller 4G.
Etiketter: plejmo

Nyhetsarkiv