Media Markt fyller tio år i Sverige

Pressmeddelande från Media Markt:
I år fyller Media Markt tio år i Sverige och i samband med jubileet kommer hemelektronikföretaget att fira stort under hela året. Först ut är Media Markts största tävling någonsin, där totalt 784 personer kommer att vinna tillbaka pengarna för hela sitt köp. I samband med jubileet släpper Media Markt nya reklamfilmer producerade av MullenLowe Brindfors.

Den 28 september 2006 kl. 08.00 slog Media Markt upp portarna till sitt första varuhus i Heron City utanför Stockholm. Tio år senare är det nu dags att slå på stort och fira de numera 27 varuhusen runt om i landet. Dessutom kommer Media Markt självklart fira storslaget även på mediamarkt.se.

– I sann Media Markt-anda kickstartar vi vårt 10-årsjubileum redan nu. Först ut är jubileumstävlingen ”Vinn hela ditt köp!” där en ny vinnare utses varje dag i varje varuhus och på mediamarkt.se under hela april. Vi fortsätter sedan uppmärksamma vårt jubileum resten av året, säger Mia Lund Hanusek, Marketing Director på Media Markt.

I samband med 10-årsjubileet släpper Media Markt flertalet nya reklamfilmer tillsammans med MullenLowe Brindfors. Filmerna illustrerar företagets passion och glädje för teknik genom att skådespelarna utför koreograferade danser inspirerade av det stora utbudet av hemelektronik. Varje vecka kommer man få se en rad medryckande danser med olika svårighetsgrad som till exempel ”Ge mig fjärrkontrollen”, ”Zappa” och ”Syntax error”.

– Media Markt fyller år och det vill vi självklart fira med en rolig fest i en rödvit Media Markt-värld. Genom filmerna vill vi bjuda upp till dans med tittarna, säger Calle Sjönell, Chief Creative Officer på MullenLowe Brindfors. Reklamfilmerna är energiska, teknikfokuserade och roliga, precis som Media Markt.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv