Tre utökar fri musikstreaming

Pressmeddelande från Tre:
Operatören Tre adderar musiktjänsterna Soundcloud och Google PlayMusic till erbjudandet med fri surf på musikstreaming. Tidigare i höst införde Tre som första operatör i Sverige fri dataanvändning på musikstreaming, initialtförtjänsterna Spotify, Deezer och Tidal. Nu utökas erbjudandet med ytterligare tjänster som ett led i att släppa musiken fri för alla Tres kunder.

Som första operatör i Sverige införde Tre i höstas fri dataanvändning vid musikstreaming och från och med idag kan även samtliga mobil- och bredbandskunder lyssna fritt på streamad musik från Soundcloud och Google Play Music utan att det påverkar abonnemangets surfpott.

– Tre jobbar ständigt med att addera fler musiktjänster så länge det är tekniskt möjligt och intresse finns. Därför är vi glada över att idag kunna släppa musiken fri även för alla våra kunder som använder Soundcloud och Google Music, säger Per Schelin, chef för produkt och verksamhetsutveckling på 3 Sverige.

Sedan lanseringen av fri surf på musikstreaming under hösten har erbjudandet utökats till att idag omfatta fem musikstreamingtjänster. Tres ambition är att kontinuerligt addera musiktjänster till erbjudandet med fri surf.
Etiketter: tre

Nyhetsarkiv