Slimmad företagsdator

HP har lanserat EliteBook Folio som den tunnaste och lättaste bärbara datorn HP någonsin har skapat – en kombination av den premiumdesign som vanligtvis återfinns i konsumentprodukter med prestandan från företagsprodukter. EliteBook Folio är endast 12,4 mm tunn och väger under ett kilo.

– Bara för att någon använder sin dator på jobbet betyder inte att de måste ge upp sin längtan efter en häftig, tunn och lätt enhet. Det är därför vi utformat HP EliteBook Folio - världens tunnaste och lättaste bärbara företagsdator - som erbjuder användarna det bästa av två världar: en premiumdesign som konsumenterna vill ha samtidigt som den erbjuder affärskritisk säkerhet och hanterbarhet, säger Benoit Bonnafy, Vice President, Business Personal Systems EMEA, HP.

HP EliteBook Folio är en 12,5-tums bärbar företagsdator med ett skal av aluminium som trots den tunna designen skall ge styrka och hållbarhet. EliteBook Folio har ett 180-graders pianogångjärn, vilket gör att enheten kan öppnas helt platt, för större flexibilitet. Enheten har en fullstor variant av HP Premium Keybord, en rörelseaktiverad styrplatta för Windows 10 och två USB-C portar med Thunderbolt 3 för snabba dataöverföringar och 4K-skärmar.

HP EliteBook Folio är skapad i samråd med Microsoft och levereras med Windows 10 Pro, en 6:e generationens Intel Core M vPro-processor. Enheten erbjuder upp till 10 timmars batteritid och en batterielivslängd på 3 år, anger HP.

HP samarbetar med Bang & Olufsen för att skräddarsy ljudet för en exakt ljudupplevelse både privat och på jobbet. Detta har lett till en 40-procentig ökning av ljudstyrka jämfört med tidigare HP-enheter, vilket anges innebära att HP EliteBook Folio utan problem kan användas som en högtalartelefon vid telefonkonferenser.
Etiketter: hp

Produktnyhetsarkiv