Evelina vann 120-sekundersracet

Pressmeddelande från Media Markt:
Under 2015 introducerade Media Markt tävlingen 120-sekundersracet i Sverige – en tävling som gav en person chans att under 120 sekunder plocka på sig så mycket hemelektronik som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus. I årets upplaga av tävlingen utsågs 19-åriga Evelina från Göteborg till vinnare och lyckades under sitt race att få med sig hemelektronik till ett värde av 217 115 kronor.

120-sekundersracet är en internationell Media Markt-tävling som skapat stor uppmärksamhet bland annat i Tyskland, Spanien och Polen. 2015 introducerades tävlingskonceptet i Sverige, där en person under 120 sekunder gavs möjlighet att fritt plocka på sig så mycket varor som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus. Precis som förra året lockade årets tävling många elektronikfrälsta, närmare bestämt 17 000 personer, att skicka in ett tävlingsbidrag.

– Det är helt fantastiskt att se ett sådant engagemang bland våra kunder. Vi förstår att det är alla hemelektronikintresserades stora dröm att under två minuter få välja produkter fritt i hela varuhuset. Som vanligt hade vi många tävlande så vi kan inte annat än konstatera att det här är en tävling som kommit för att stanna, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på Media Markt.

Vinnare i 2016 års tävling blev 19-åriga psykologstudenten Evelina från Göteborg. Under sitt race i Media Markt-varuhuset i Bäckebol lyckades hon få med sig hemelektronik till ett värde av 217 115 kronor. Under två vändor i varuhuset hann Evelina få med sig både datorer, mobiltelefoner och kameror.

– Först trodde jag inte på att jag vann tävlingen, men så fort jag förstod att det inte var en blåsning blev jag superglad! Tävlingen var väldigt rolig. Oavsett vad man får med sig så är man en vinnare, säger Evelina.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv