Avancerad gamingmus

SteelSeries har lanserat Rival 700, som världens första gamingmus med OLED-display, anpassningsbara taktila notiser och en sensor som kan bytas ut av användaren. Rival 700 är inte bara en av världens mest precisa och anpassningsbara gamingmöss, utan även världens mest kommunikativa, anger företaget.

– Musen har hittills bara varit en inmatningsenhet. Rival 700 är den första musen som svarar och aktivt kommunicerar med spelaren. Vi har i mer än tio år kunnat skapa banbrytande gamingmöss tack vare feedback från spelare och e-sportprofiler världen över. Rival 700 är vårt sätt att tacka dem och förse dem med viktig feedback så att de kan förbättra sig ännu mer, säger Dan Sønderskov, SteelSeries nordiska marknadsföringschef.

Tack vare SteelSeries GameSense-programvara och SteelSeries Engine kan spelare använda OLED-displayen på Rival 700 för att se statistik, byta profiler, se CPI-inställningar med mera. De taktila notiserna kan anpassas och användas för att få viktig information från spelet, som exempelvis att magasinet är tomt eller att en förmåga är redo.

SteelSeries berättar att man kan ställa upplösningen på upp till 16000 CPI (registreringar per tum) och reaktionstiden på 1 ms, för att eliminera eftersläpningar. Musen anges registrera rörelser på upp till 300 tum/sekund vid 50G acceleration, och den har utbytbar sensormodul som kan ersättas med en lasersensor eller en nyare sensor i framtiden.
Etiketter: steelseries

Produktnyhetsarkiv