Nästa generations microSD-kort

SanDisk lanserar Extreme PRO micro-SDXC UHS-II, som världens snabbaste microSD-kort. Det nya kortet, som finns tillgängligt i 64GB och 128GB, anges ha överföringshastigheter på upp till 275MB/s.

– Action-kameror är numera det snabbast växande segmentet inom digital bildhantering och dessutom blir drönare alltmer populärt, vilket ger människor möjligheten att skapa högkvalitativt 4K Ultra HD-innehåll. Vi skapade det här kortet specifikt för att möta kundernas behov av en snabbare lösning för överföring av stora filer – och nu, med nära tre gånger högre hastighet än våra snabbaste microSD UHS-I-kort, kan vi drastiskt minska tiden som spenderas på överföring av material, säger Dinesh Bahal, vice president, Product marketing, SanDisk.

SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II är bakåtkompatibel med UHS-I värdenheter och överför i de hastigheter som UHS-I-enheterna erbjuder. De nya minneskorten anges också vara stötsäkra, temperatursäkra, vattentäta, och röntgensäkra.
Etiketter: sandisk

Produktnyhetsarkiv