Träningsklockan Blaze

Fitbit har lanserat Fitbit Blaze, som nästa generations träningsklocka med pulsmätning, smarta notiser och inbyggd coachning i en helt ny design med utbytbara armband.

Fitbit kallar Blaze den smartaste och mest motiverande aktivitetsmätaren hittills, och anger att den har en rad förbättrade funktioner, som integration med Fitbits träningsapp FitStar, handledsbaserad pulsmätning PurePulse och automatisk igenkänning av olika träningspass, SmartTrack. Den nya träningsklockan fokuserar på stil och design med utbytbara armband och ramar samt en pekskärm i färg med valbara gränssnitt, anger företaget, och berättar att Blaze har en batteritid på upp till fem dagar och visar de viktigaste notiserna såsom telefonsamtal, SMS och kalenderpåminnelser.

– En av de första sakerna vi lärde oss var att hälsa är personligt – och om något inte riktigt är din stil så har du inte på dig det. Med Fitbit Blaze har vi flyttat gränsen för vad som är möjligt att göra när det kommer till en multifunktionell, snygg träningsklocka som kan anpassas till din personliga stil. Samtidigt så har vi packat den full med mätningsteknik och avancerad coachning som hjälper dig att ta träningen till nästa nivå och nå dina mål, säger James Park, VD och medgrundare av Fitbit.

GPS-funktionen skall hjälpa användaren att träna smartare genom att koppla upp sig mot en smartphones GPS och i realtid visa träningsdata som distans, fart och minut- samt kilometertid. Efter varje träningspass synkroniseras datan trådlöst till Fitbit-kontot, så man kan granska sin rutt, hastighet och höjdnivå mer i detalj.
Etiketter: fitbit

Produktnyhetsarkiv