Nils Olof en av vinnarna i Sony Photography Award

Pressmeddelande från Sony:
Piloten Nils Olof Wendel från Stockholm är vinnare av Sweden National Award, en del av världens största fototävling Sony World Photography Awards som hålls i 60 länder världen över.

– Det är stort att vinna Sweden National Award mot de andra fantastiska bidragen och den enorma konkurrensen. Om man jobbar hårt, tror på sig själv, älskar det man gör och får stort stöd från dina nära och kära kan drömmar som denna gå i uppfyllelse. Det känns bra att bli uppmärksammad på det här sättet och det ger mig motivation att veta att jag är på rätt väg med mitt fotande, säger Nils Olof Wendel, som vinner Sonys prisbelönade kamera ILCE-7M2.

Vinnarbilden ställs ut på Somerset House i London som en del av uställningen Sony World Photography Awards 2016, 22 april-8 maj.

Nyhetsarkiv