XXL diskmaskin

En sak som särskiljer Norden och dess befolkning från andra delar av världen är att vi föredrar att bjuda hem gäster för att umgås i en personlig miljö, istället för att träffas på restauranger eller kaféer, berättar Asko, och förklarar att med den nya diskmaskinen Asko XXL går det nu att bjuda på större bjudningar och samla fler av sina vänner utan att bekymra sig för disken.

Den nya diskmaskinen XXL från Asko är bland de rymligaste och mest mångsidiga maskinerna på marknaden – med en kapacitet på upp till 18 kuvert och fyra flexibla korgar.

Korgarna kan justeras i höjdled, är delningsbara och har vikbara pinnrader, särskilda hyllor för vinglas och skarpa knivar samt möjlighet att ta bort mittkorgen, för maximal flexibilitet.

Diskmaskinen har flera spolzoner, som aktiveras under en tvättcykel. Dessutom finns särskilda PowerZones för bättre rengöring av större grytor och pannor samt för mindre vanliga former som vaser och nappflaskor. Resultatet förbättras också av att alla huvuddelarna är tillverkade av rostfritt stål, som inte bara gör maskinen mycket hållbar och enkel att underhålla, utan även bidrar till ett enhetligt perfekt resultat, disk efter disk, anger företaget.

XXL är också utrustad med Askos torksystem, Turbo Drying Express+ (TDE+), vilket innebär att när diskningen avslutats aktiveras turbotorkfläkten och suger in all varm ånga – fukten tas bort från ångan innan den har möjlighet att svalna och lägga sig som fukt på tallrikar och glas. Den kvarvarande fukten kondenseras och återförs till filtret. Denna funktion sparar inte bara energi – den eliminerar även märken och vattenfläckar på tallrikar och glas, samt ger möjlighet att diska och torka plast med ett särskilt plastprogram, anger Asko.

Diskmaskinen Asko XXL (D5896XXLFI) finns i handeln och kan fås med lucka i stål, i vitt eller med en helt integrerad lucka. Måtten är 860 mm höjd, 596 mm
bredd och 550 mm djup. Energiförbrukningen anges till 0,83 kWh och energimärkningen är A+++.
Etiketter: asko

Nyhetsarkiv