Tre i en juicemaskin

För de som strävar efter en sundare livsstil har juicer och smoothies blivit ett populärt sätt att maximera näringsintaget på ett snabbt och enkelt sett, berättar Russel Hobbs.

Det finns tre olika maskiner fär att göra juice och smoothies: Råsaftcentrifug, Citruspress och blender. Russell Hobbs har lanserat 3-in-1 Ultimate Juicer, som världens första produkt med dessa tre funktioner i en och samma produkt.

Russell Hobbs 3-in-1 Ultimate Juicer gör enkelt juice av hela frukter och grönsaker och med citruspressen får man smidigt ut all juice ur sina citrusfrukter, anger företaget.

Kannan som samlar upp juice från råsaftcentrifugen och citruspressen används även som bägare till mixern, för att minimera disk efter användning.

– Juice har blivit ett mycket populärt sätt att införa mer frukt och grönt i vår kost. Russell Hobbs 3-in-1 Ultimate juicer erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att experimentera med ingredienser för att skapa 100 procent naturliga smoothies och mer, säger Anders Levén, ambassadör Russell Hobbs.
Etiketter: russell hobbs

Nyhetsarkiv