Electrolux Home Sickla nominerade

Nomineringarna till den årliga Frannygalan den 19 mars 2016 på Grand Hotel i Stockholm är klara – dagen då representanter för Sveriges franchiseföretag samlas för att uppmärksamma berömvärda insatser inom en företagsform som årligen omsätter 245 miljarder kronor och som sysselsätter 132000 människor.

– Det har varit ett tufft jobb att välja ut tre nomineringar i respektive priskategori bland alla framgångsrika kandidater som har föreslagits för juryn. Det visar på det stora engagemang som finns bland Sveriges franchiseföretag och för en företagsform som år efter år skapar tillväxt, lönsamhet och nya jobb, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise.

Priset "Årets Franchisetagare i Sverige" delas ut i samarbete med Marginalen Bank och tilldelas den franchisetagare som lyckats skapa en god lönsamhet i relation till andra företag i branschen. I juryns kriterier ingår bland annat att bedöma franchisetagarens utveckling och entreprenörskap, omsorg om och motivation av sin personal samt samarbetet med andra franchisetagare inom systemet.

De nominerade till "Årets Franchisetagare i Sverige" är: Electrolux Home (Sickla), Sibylla (Säffle) och Wayne´s Coffee (Sundsvall/Härnösand/Umeå).

– Vi gratulerar vår franchisetagare Christer Källgren i Sickla till nomineringen, säger Lena Söder, ansvarig för Electrolux Home-kedjan inom Electrolux HemProdukter AB.

Nyhetsarkiv