Anders Levén & Russell Hobbs

Anders Levén är 2016 ny ambassadör för Russell Hobbs i Sverige och han kommer under året ge tips och råd genom sin otroliga kunskap inom matlagning tillsammans med våra innovativa produkter, berättar Russell Hobbs.

Anders Levén har med sina över 600 matlagningsprogram i TV en mycket stor erfarenhet från att presentera och tillaga olika former av mat och tilltugg. I sitt ambassadörskap för Russell Hobbs kommer Anders att lyfta fram enkla och snabba sätt att tillaga hälsosam och näringsriktig mat och dryck för att på så sätt förstärka Russell Hobbs långsiktiga vision att vara svenska konsumenters förstahandsval, anger företaget.

Anders är en person med många järn i elden, han driver bland annat lunchresturangen La Planche och snabbmatskonceptet Little FRED i Nacka. I skärgårdsradion har Anders ett eget inslag där han bidrar med sina recept var han än i världen befinner sig. Anders medverkar på flertalet matmässor under året och finns ständigt med i olika tidningar med sina recept. Utöver detta har Anders egna matlagningskurser för både företag och privatpersoner.

– Jag insåg tidigt i livet att mat ska vara förenat med glädje och njutning, säger Anders Levén.

– Vi är mycket glada över detta samarbete, säger Peter Wallunger, VD Spectrum Brands Sweden.

Som varumärkesambassadör har Anders varit med i hittills fyra filmer där han tillagar sina favoriter i Russell Hobbs produkter, med fokus på näringsrik och hälsosam mat för både stora och små.
Etiketter: russell hobbs

Nyhetsarkiv