Award för andra året i rad

Pressmeddelande från EET Europarts:
Vid årets Distree Event gick det eftertraktade priset som "Best Northern European Distributor 2016" ännu en gång till EET Group/EET Europarts. Årets prisutdelning, EMEA Channel Academy: 2016 Awards, där företag från hela Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) deltar, hölls i Monaco den 25 februari.

Prisutdelningen äger rum varje år som en del av DISTREE EMEA konferensen, utformad för att hylla de företag inom IT- och hemelektronikbranschen, som industrin själv anser vara särskilt kompetenta och kvalificerade inom olika områden.

Valet av vinnare bland distributörer sker genom att det före utmärkelserna utses en jury bestående av branschexperter från hela EMEA-regionen.
Jury utvärderar och utser ett antal distributörer som blir förkvalificerade baserat på deras prestationer på marknaden under de senaste 12 månaderna.
Listan med de förkvalificerade företagen skickas till en omröstning bland branschens egna återförsäljare över hela EMEA och dessa avgör sedan vilka distributörerna som de tycker förtjänar att vinna de olika priserna.
Resultatet av omröstningen tillkännages vid en stor galamiddag, som hålls i samband med DISTREE EMEA-konferensen.

– När vi förra året fick det prestigefyllda priset Best Northern European Distributor, jag blev uppriktigt förvånad och glad. Att vi vinner priset igen är verkligen överväldigande. Mottagarna av EMEA awards utses baserat på en professionell jurys urvalskriterier, men också på bakgrund av de röster som tilldelats av återförsäljare över hela EMEA-regionen. Det betyder att EET Europarts för andra året i rad valts av aktörerna inom branschen som den bästa distributören bland tusentals andra i regionen. Det är en stor förtroendeförklaring. Men det är också något som förpliktigar oss att fortsätta att bevisa för alla våra mer än 44000 köpande kunder inom EMEA att EET Europarts definitivt är värda detta förtroende, säger Group CEO John Thomas, EET Group, i samband med prisutdelningen.

Nyhetsarkiv